Daan Stoeltie

Voorzitter bestuur De Kunstbrug, secretaris

Ik heb sinds kort een atelier in het prachtige STaKK-tion en daar beschilder ik met name porselein. Dat doe ik sinds 2000 en ik heb nog genoeg ideeën om dit verder te ontwikkelen. Ook heb ik inmiddels diverse cursussen gevolgd in boetseren met klei, waarna afgebakken in de oven. En ook dit jaar ga ik hierin weer cursussen volgen. In de Oudestraat zijn creaties van mij te koop. Vanuit mijn arbeidsverleden heb ik de nodige ervaring opgedaan als secretaris en die ervaring kan ik nu mooi gebruiken. 
Iets meer dan een jaar geleden ben ik in Kampen komen wonen (hoewel ik de stad al kende omdat mijn zus hier woont en ook een winkel heeft) en ik begin hier steeds meer mijn draai te vinden 

Mirriam Bouwmeester

Voorzitter bestuur De Kunstbrug, secretaris

Na de CABK  1982-1987.  Gewerkt/Studie bij Atelier Galerie Benoît,  In 1992, met mijn man, Brug Media opgericht, met succesvolle start, Weekblad De Brug uitgebreid tot Brug Media. Verkocht in 2009, ben ik aan de slag gegaan met opfrissen van technieken van zowel schilderen als beeldhouwen.
Mijn schilderijen zijn kleurrijk, intens en expressief. Zowel organisch als figuratief . Winnaar publieksprijs “Water Verbindt” 2017 met schilderij: De IJssel is een Vrouw. De start van een nieuwe fase om meer natuur te verwerken in mijn schilderijen, een combinatie van grof abstract opgebrachte partijen met verfijnde toetsen om tot een opbouw van verstilling en expressie te komen.

Simon Bouwmeester

Website/socialmedia/PR bestuur De Kunstbrug

Video/Fotograaf SocialMedia specialist. Met 24 jaar het jongste bestuurslid van StaKK. In 2015 gezamenlijk met mijn broer, Bouwmeester Media opgericht. Naast vele video`s en foto`s produceren voor bedrijven maak ik daarnaast ook eigen werk. Mijn atelier is in het Stakktion waar ook mijn werk hangt. Met name vrij werk in zowel video en fotografie werk ik daar uit. Deelname in het bestuur van De Kunstbrug. Organiseren en meedenken in processen spreekt me aan. De Kunstbrug zal zich meer laten zien op de social media kanalen, ik pak het graag op.

René van der Weerd

Beheerder panden bestuur De Kunstbrug

Heeft in de afgelopen dertig jaar geëxperimenteerd met vele vormen van fotografie. Hij werkte als persfotograaf voor kranten en tijdschriften en leverde platen voor jaarverslagen, folders en ander drukwerk. Daarnaast maakte hij portretten en was actief in de wereld van de beeldende en podiumkunsten. ccc
Last but not least maakt René autonoom werk in de stroming fine art photography. Een ontdekkingsreis waar de allround fotograaf vooral zelf ‘heel erg blij’ van wordt. De camera is voor hem de perfecte manier om contact te leggen met mensen. Daarnaast ervaart hij de fotografie als een uitlaatklep: hij verwerkt gebeurtenissen, situaties en dromen tot nieuwe beelden. De fotografie is voor hem het land van onbeperkte mogelijkheden.

Meer informatie

Stel een vraag

Versturen

Aanmelden voor De Kunstbrug -nieuwsbrief

Aanmelden