Online Galerie KunstBrug

Online Galerie Kunstbrug is een platform om Kunst en Kunstliefhebbers bij elkaar te brengen. 
Kunstliefhebbers vinden op de online galerie van de KunstBrug kunst in elke discipline.
Kunstenaars krijgen de gratis mogelijkheid om een introductie tekst te plaatsen en de verwijzing naar hun website en/of facebook/instagram ect account. 

Heina Dokter

Illustrator

Illustrator van de Beeldroman ‘het Lied van de Vlinder’. Tekent voor tijdschriften. Houd er van verhalen over de natuur en mensen te verbeelden op papier. Ontwerpt stoffen en patronen en is bezig met mode. Geeft naailes op Kunstcentrum Quintus.

Heidi Kamps

Beeldend Kunstenaar

Ik heb een innerlijke drang om te construeren. Mijn werk ontstaat vanuit intuïtie. Tijdens het proces laat ik de dingen gebeuren in een flow. Ik hoef de wereld niet te verbeteren. Zoeken naar eigenheid, en dat niet willen verliezen. Een goed beeld maken geeft voldoening

René van der Weerd

Vak Fotograaf

Ik ervaar de fotografie als een uitlaatklep:  verwerk gebeurtenissen, situaties en dromen tot nieuwe beelden. De fotografie is voor mij het land van onbeperkte mogelijkheden.

Simon Bouwmeester

Video- en Fotograaf

Naast vele video`s en foto`s produceren voor bedrijven  als zijn video- fotgraaf socmedia specilaist maak ik daarnaast ook eigen werk. Mijn atelier is in het Station waar ook mijn werk hangt. 

Daan Stoeltie

Keramist

Sinds ruim 20 jaar beschilder ik porselein, en de laatste tijd ben ik bezig om op gebruikt zeildoek te schilderen. Bij mijn ontwerpen probeer ik zoveel mogelijk hergebruik toe te passen. Weggooien is zonde en zaken als roest en vlekken (gebruikssporen) vind ik juist prachtig!

Mirriam Bouwmeester

Beelden Kunstenaar

Mijn werk kenmerkt zich door een combinatie van abstracte en gedetaileerde aspecten. Kleurrijk, intens en expressief. Flora en fauna maar ook figuratief zijn voor mij beeldbepalende elementen tot expressie te komen.

Tineke van der Velde

Beeldend Kunstenaar

Mijn eigen werk bestaat voornamelijk uit paard-gerelateerde werken. Een portret van mijn hand is realistisch te noemen; maar ik probeer er een eigen twist aan te geven door middel van -bijvoorbeeld- uitgesproken kleurgebruik of een sterk licht- en donker contrast.

Monique Meyer

Beeldend Kunstenaar

Momenteel maak ik afwisselend pastel- en potloodtekeningen, werk in acryl en oilieverf en bewerk spekteen
Atelier MeMo- Art .Veerweg 18-1
Workshop speksteen bewerken.

Pauline van Asperen

Weven. Weef-Kunstenaar

Fascinatie - Inspiratie - Weefkunst
Weven geeft me de mogelijkheid om ideeën, visuele elementen uit de wereld om me heen en inspiratiebronnen uit de kunst om te zetten in concrete weefsels.Weven betekent voor mij ontwerpen maken, die omzetten naar technische werktekeningen en kiezen welke materialen, texturen en kleuren ik wil gebruiken om het juiste effect te bereiken.

Meer informatie

Stel een vraag

Versturen

Aanmelden voor De Kunstbrug -nieuwsbrief

Aanmelden