Online Galerie KunstBrug

Online Galerie Kunstbrug is een platform om Kunst en Kunstliefhebbers bij elkaar te brengen. 
Kunstliefhebbers vinden op de online galerie kunst in elke discipline.
Kunstenaars krijgen de gratis mogelijkheid om een introductie tekst te plaatsen en de verwijzing naar hun website en/of facebook/instagram ect account. 

Daan Stoeltie 

Keramist

Sinds ruim 20 jaar beschilder ik porselein, en de laatste tijd ben ik bezig om op gebruikt zeildoek te schilderen. Bij mijn ontwerpen probeer ik zoveel mogelijk hergebruik toe te passen. Weggooien is zonde en zaken als roest en vlekken (gebruikssporen) vind ik juist prachtig!

Mirriam Bouwmeester

Beeldend Kunstenaar

Mijn werk kenmerkt zich door een combinatie van abstracte en gedetaileerde aspecten. Kleurrijk, intens en expressief. Flora en fauna maar ook figuratief zijn voor mij beeldbepalende elementen tot expressie te komen.

René van der Weerd

Vak Fotograaf

Ik ervaar de fotografie als een uitlaatklep:  verwerk gebeurtenissen, situaties en dromen tot nieuwe beelden. De fotografie is voor mij het land van onbeperkte mogelijkheden.

Simon Bouwmeester

Video- en Fotograaf

Naast vele video`s en foto`s produceren voor bedrijven  als zijn video- fotgraaf socmedia specilaist maak ik daarnaast ook eigen werk. Mijn atelier is in het Station waar ook mijn werk hangt. 

Meer informatie

Stel een vraag

Versturen

Aanmelden voor De Kunstbrug -nieuwsbrief

Aanmelden