Expo 75 jaar Vrijheid, Nu en Toekomst. 2021

Expositie 75 jaar Vrijheid Nu en Toekomst.
Van 22 mei t/m 17 juli 2021.

Met het niet doorgaan van vorig jaar gaan we dit jaar met frisse moed van start.
Wat een mooi begin om met expositie Vrijheid te mogen beginnen, want dat is exact wat we voelen, vrijheid, om weer te laten zien waar we met ze allen geïnspireerd aan werken. De Kunstbrug exposeert in samenwerking met de Stadskazerne werken van Kamper kunstenaars die zich hebben laten inspireren door hun persoonlijke beleving van het thema Vrijheid. Inmiddels hebben zich naast Kamper kunstenaars ook een Iraans kunstenaars echtpaar zich ingeschreven. De verbinding tussen de (kunst)culturen is wat we juist willen aanmoedigen. Het sluit aan op het thema Vrijheid, nu en toekomst. Samen bouwen, het borgen en binden van in vrijheid leven, met en voor elkaar.

Expositie is te bezichtingen tot en met 17 juli.

De expositie is voor veel kunstenaars weer een eerste in de rij van hopelijk heel veel meer. Expositie Vrijheid Nu en Toekomst is met zoveel meer inhoud dan vooraf bedacht in de opstart van.
Bijzonder om juist met deze expositie te mogen beginnen.

Deelnemers:

Shaghayegh Marzban - Arne Heldoorn - Henk Jans - Ellen v.d. Schaaf - Annemarie Cilon - Marianne Knol - Joke Beens - Arthur Slenk - Hanna van Doornum - Lydia Roelofsen  - Ariannejad - Gerda van Dieren - Aryanne Mol - Ilja Alberts - Monique Meyer - Paulien van Asperen - Mirriam Bouwmeester - Stefan Cop en Timon Schellingerhout