KunstMarkt 2019 Leven met Water
De markt bestaat uit kunstenaars en kunst- cultuurliefhebbers die elkaar ontmoeten, hun werk verkopen, demonstraties geven. Bijvoorbeeld schilderen, beeldhouwen, fotografie, video-art, grafische technieken,  en vele andere kunstvormen. Maar ook oude ambachten, ons erfgoed. Doel is om de bezoeker kennis te laten maken met al deze vormen van kunstuitingen. Op een ongedwongen manier kan de bezoeker deelnemen, uitproberen, ervaren, bekijken maar vooral genieten van een kleurrijk evenement. Kunst en cultuur verbindt.

Kampen staat van oudsher bekend als kunst- en cultuurstad! Tijdens de Nautische Kamper-Ui-dag 15 augustus 2019 starten we met een eerste Kunstmarkt.
Thema: Leven met water - Aanmelden

Doel kunstmarkt;
● Breed landelijk podium wordt kunstenaars voor relatief lage prijzen geboden om in de binnenstad van Kampen hun kunst te laten zien, verkopen en te presenteren.
● Samenwerking aangaan, uitbreiden en bevorderen in Kampen van culturele en kunstzinnige organisaties
● Kwaliteit van de kunstmarkt kunnen we bieden door de samenwerking met de verschillende organisaties wat continuïteit en verbreding oplevert in alle opzichten. Een broedplaats voor kunst en cultuur participatie.

Voor wie:
● Leeftijd van bezoekers en deelnemers 5 tot 95.

Wat gebeurt er dan:
● Verkoop /expositie /workshops/demostraties van oude en nieuwe ambachten. 

Waarom: Hanzestad Kampen is door zijn historische cultuur en monumenten uitermate geschikt is voor een Kunstmarkt

Wanneer: 15 augustus 2019. Start vanaf van Heutszplein tot einde Oudestraat de route wordt vervolgt, begeleid door verkeersregelaars, naar Havenweg 5 en de Kogge. Zo’n 35 kunstenaars zullen zich presenteren.  
Tijd: 10.00-17.00 .
Kosten kraam/ locatie, 4 m lengte , 1 m breed € 45,00. Electriciteit € 5,00. Meer kramen en/of locatie nodig, in overleg. Het delen van een kraam is zeker ook een mogelijkheid.

Heb je interesse, wil je mee doen !!!, neem dan contact met ons op via info@dekunstbrug.nl onder vermelding van kunstmarkt. 

Kampen, Kunst en Cultuurstad

Aanmelden 

Meer informatie

Stel een vraag

Versturen

Aanmelden voor De Kunstbrug -nieuwsbrief

Aanmelden