KunstMarkt Kampen 2021 -  Hartelijke Hanzestad
aan het water 
Gaat door de vele beperkingen in kade van veiligheid t.b.v. de bezoekers en de deelnemers , NIET DOOR!!

Helaas.
We hebben alle voors en tegens afgewogen en komen tot de conclusie dat, hoe jammer ook, de veiligheid zoals gemeenten en provincie dat in kaderen hoe een evenement te organiseren, niet door kan gaan.
Veiligheid gaat voor alles en wij konden prachtig aansluiten in de organsiatie van Full Color, het wordt met onze deelname te groot. Meer dan 80 inschrijvingen kan op dit moment naast de gehele fullcolor organisatie niet verwezenlijkt worden.

Full Color gaat door maar in beperkt mate.

Volgend jaar 2022!!
Kunst en Cultuur markt in samenwerking met Full Color.
De markt bestaat uit kunstenaars en kunst- cultuurliefhebbers die elkaar ontmoeten, hun werk verkopen, demonstraties geven. Bijvoorbeeld schilderen, beeldhouwen, fotografie, video-art, grafische technieken,  en vele andere kunstvormen. Maar ook oude ambachten, ons erfgoed. Doel is om de bezoeker kennis te laten maken met al deze vormen van kunstuitingen. Op een ongedwongen manier kan de bezoeker deelnemen, uitproberen, ervaren, bekijken maar vooral genieten van een kleurrijk evenement. Kunst en cultuur verbindt.

Doel kunstmarkt;
● Breed landelijk podium wordt kunstenaars voor relatief lage prijzen geboden om in het groene hart van Kampen hun kunst te laten zien, verkopen en te presenteren.
● Samenwerking aangaan, uitbreiden en bevorderen in Kampen van culturele en kunstzinnige organisaties wat continuïteit en verbreding oplevert in alle opzichten. Een broedplaats voor kunst en cultuur participatie.

Samenwerking met Cibab en ArtEZ
Samenwerking met de Full Color
Samenwerking met Kunstenaars, Kampen en omgeving.

Wat gebeurt er dan:
● Verkoop /expositie /workshops/demostraties van oude en nieuwe ambachten. 

Wanneer: 2022. 
Tijd: 10.00-17.00 .
Kosten kraam/ locatie, 4 m lengte , 1 m breed € 75,00. Electriciteit € 5,00. Meer kramen en/of locatie nodig, in overleg. Het delen van een kraam is zeker ook een mogelijkheid.

Heb je interesse, wil je mee doen !!!, neem dan contact met ons op via info@dekunstbrug.nl onder vermelding van kunstmarkt 2022. 
Kampen, Kunst en Cultuurstad

Meer informatie

Stel een vraag

Aanmelden voor De Kunstbrug -nieuwsbrief