Deelnemers Kunstmarkt 

Deelnemers Kunstmarkt 15 augustus 2019

Heidi Kamps

Beeldend Kunstenaar, Samengestelde Kunst. Mix media. 3- D Pen.

Mijn werk ontstaat vanuit intuïtie. Tijdens het proces laat ik de dingen gebeuren in een flow. Zoeken naar eigenheid, en dat niet willen verliezen. In beelden uitdrukken wat ik niet in woorden kan vatten, of misschien nog niet weet
Workshop - 3D pen

Aukje Regeling

Beeldend Kunstenaar Schilderijen op zelfgespannen kaasdoek

My work is about the creative process. 2 car crashes within a periode of 5 years left me to learn how to make art again. Follow my recovery here.

Heidi Urban Pasterkamp

Veelzijdig Kunstenares.Beeldende Kunst van zijde, vilt en wol.

Wolvilt geeft me de mogelijkheid om zowel in het platte vlak als ruimtelijk te werken. Het voelt als schilderen en beeldhouwen tegelijk, de perfecte combinatie voor mij
Workshop kennismaken met vilten

Atelier de Delta

Groep Kunstenaars

Henk jans - Noël Haile - Arend van Faassen - Hans van Dalsen
IJsseldijk 31-1 Kampen

Henk Jans

Beeldend Kunstenaar, Dichter. Schilderen en Tekenen. Sing and songwriter. 

"Kunst de zin van het zinlose" Een levensverhaal waarin de vraag naar de zingeving centraal staat. Tekeningen, schilderijen, gedichten, songteksten en gedachtenspinsels.

Noël Haile

Beeldend Kunstenaar, schilderen

I am the paint, you the color, I am the Rainbow, you the sun, me the trees, you the flowers, me the artist, you the art. By Noël Haile

Simon Bouwmeester

Foto en Videograaf

Foto en videograaf bij Bouwmeester Media. Mijn specialisme ligt vooral in de video marketing met name het ontwikkelen en produceren van videos voor de social media. Mijn vrije werk bestaat uit beelden natuur, steden en personen.

Daan Stoeltie

Keramiek en porselein beschilderen. 

Bij mijn ontwerpen probeer ik zoveel mogelijk hergebruik toe te passen. Weggooien is zonde en zaken als roest en vlekken (gebruikssporen) vind ik juist prachtig!  

Tineke van der Velde

Beeldend Kunstenaar, Schilderen en Tekenen.

Mijn eigen werk bestaat voornamelijk uit paard-gerelateerde werken. Een portret van mijn hand is realistisch te noemen; maar ik probeer er een eigen twist aan te geven door middel van -bijvoorbeeld- uitgesproken kleurgebruik of een sterk licht- en donker contrast.

Monique Meyer

Beeldend Kunstenaar, Tekenen, Aquarellen en Schilderen.

Momenteel maak ik afwisselend pastel- en potloodtekeningen, werk in acryl en oilieverf en bewerk spekteen
Atelier MeMo- Art .Veerweg 18-1
Workshop speksteen bewerken.

Clarck Wilinski

Beeldend Kunstenaar

Schilderen, expositie enverkoop.

Jan Nuij - GraKK

Grafisch atelier Kunstenaars Kampen

Stichting Grafisch Atelier Kampen, opgericht in 1983, beheert een goed geoutilleerde werkplaats waar de ambachtelijke grafische technieken zeefdruk, hoogdruk, diepdruk en steendruk worden beoefend. Workshop GraKK geeft onder begeleiding van Jan Nuij een Workshop Boekbinden.

Hans van der Horst/Arthur Slenk

Collage 

Collages van Arthur Slenk: abstract, geheimzinnig, bekoorlijk. Collages/tekeningen van Hans van der Horst

Hans van Waard 

Boekbinder van Kampen

Stadsboekbinder Hans van Waard weet exact waar de kneepjes van het boekbindersvak zitten. Hij neemt jullie graag mee in dit eeuwenoude ambacht. 

Irma Nuij van Tilborg

Atelier Zus of Zo

Wij, twee zussen, hebben onze krachten en creativiteit gebundeld en zijn in 2005 begonnen met Atelier Zus of Zo. Marjan is tekentherapeute en kunstschilder en Irma is kalligrafe. 

René van der Weerd 

More fotografie en Rijks Wereld, Fine Art fotograaf. 

Wie het vrije werk van René van der Weerd wil onderbrengen binnen bepaalde stromingen, zou kunnen denken aan surrealisme, magisch realisme en een vleugje absurdisme. Maar bovenal is het een open uitnodiging aan de toeschouwers om zelf te kijken. René geeft de toeschouwer hierbij graag de ruimte.

 Anne Brechtje van de Geest

Illustrator 

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur en alles wat ik om me heen zie en meemaak. Het zijn niet altijd letterlijke weergaven van, maar vaak geïnspireerd op

 Anne Vosselman

Illustrator

Mijn tekeningen zijn vaak sprookjesachtig, fantasierijk en spelen zich meestal af in een natuurlijke omgeving. Ik heb een passie voor dieren en de natuur, houd heel erg van huisjes en alles wat mooi is

Monique Smit TheMocrazy

Handgemaakte glas en hout producten

TheMocrazy staat voor unieke handgemaakte producten.  
Van de meeste producten is maar één exemplaar beschikbaar, omdat ze handgemaakt en daarmee uniek zijn. Mocht iets toch al uitverkocht zijn dan kijken we samen of ik iets vergelijkbaars kan maken.

 Bep de Leng

Beeldend Kunstenaar Schilderen

Intuïtief schilderen geen doel is maar een weg. Net als iedere nieuwe weg die je als mens inslaat, weet je vaak niet waar die weg je vandaag heenbrengt. Het leven kent vele verwonderingen en zo is het intuïtieve schilderen ook één grote verwondering. 

Astrid Spang

Beeldend Kunstenaar, schilderen en tekenen

Mijn passie is tekenen en schilderen. 

Atelier de Kladde - A.J Vahl

Acryl gieten, Aquarellen

Workshop acrylgieten.
Kennis maken met acrylgieten, dit is je kans.Iedereen die deelnemt heeft kans op een volledige
workshop acrylgieten!

 Jolanda Mulder – FotoKunst

Fotograaf

Ik vind het heerlijk om van een gewone foto iets bijzonders te maken, door te spelen met het materiaal dat al voor handen is. Het liefst laat ik allerlei vrouwelijke figuren opdoemen uit allerlei natuurlijke verschijningsvormen: de lucht, de aarde, de bloemen, de bomen, dieren...

 Nienke Mellink

Haptonoom - craniosacraal therapeut- Fotograaf - Peru

Mijn overtuiging is dat, veel meer dan wij denken of denken te weten, klachten van en in ons lichaam hun oorzaak vinden in het feit dat we ons afsluiten voor ons gevoel of ervan weggaan.  Naast mijn werk ben ik fotograaf. De natuur heeft mijn aandacht om haar eenvoud in schoonheid vast te leggen

Susanne Nielsen

Keramist

De natuur bevat zoveel, zoveel moois en wonderlijks in zoveel kleine dingen en momenten, die ons voeden en verrijken en onze aandacht en waardering verdienen.
Susanne Nielsen probeert met haar keramiek en de aandacht die zij daarin legt haar waardering te uiten. .

Monique Borst

Beeldend Kunstenaar. Tekenen, textiele werkvormen en grafiek

Ik word geïnspireerd door zowel positieve als negatieve gebeurtenissen en ervaringen in het leven, mijn leven. Die ervaringen leveren altijd iets nieuws op en krijgen een blijvende plek in mijn levenslagen.

Mirriam Bouwmeester

Beeldend Kunstenaar, schilderen, mix media, beeldhouwen

Mijn werk kenmerkt zich door een eigenzinnige stijl van abstract en gedetailleerde figuratieve aspecten. Organisch, flora en fauna, de kleuren, het lijnenspel, de vlakverdeling, elementen die ik graag combineer om tot een boeiend en spannend beeld te komen.

Aanmelden voor De Kunstbrug -nieuwsbrief