Stedelijk Museum Kampen
&
De Kunstbrug

Stedelijk Museum Kampen presenteert samen met De Kunstbrug unieke kunst!

De werkjes worden geëxposeerd en zijn te koop in de museumwinkel van Stedelijk museum Kampen. 

16 Kunstenaars hebben geïnspireerd door Christie van der Haak-Nouveau Deco, Every pattern has a meaning, kleine werkjes ingeleverd.

Deelnemers:
Stefan Cop, Paulien van Asperen, Hanna van Doornum, Henk Jans, Gerda van Dieren, Monique Meyer, Marianne Knol, Anne Marie van Rees, Joke Beens, Ilja Alberts, Lydia Roelofsen, Clarck Wilinski, Annemarie Cilon, Annie Timmermans, Ellen van der Schaaf en Mirriam Bouwmeester.

De officiële opening van de wand met kunsten van 16 kunstenaars

Jolanda Slurink van SMK opende de tentoonstelling aangevuld door Yvonne Oordijk waarna Mirriam Bouwmeester namens bestuur Kunstbrug waarin Paulien van Asperen en Joke Beens ook in zitten, uitleg gaf over het ontstane idee van klein werk verkopen in SMK. Het thema #christievanderhaak en deelname van de kunstenaars. Ondanks de beperking van klein formaat werk, thema patronen en veel kleur was de uitdaging juist om je identiteit te behouden in je werk. Dat is verrassend mooi gelukt en heeft unieke kunst opgeleverd.
Annemarie Cilon en Stefan Cop vertelde hoe hun werk tot stand is gekomen. De verkoop is geopend!!.

 SMK

Voordat de werkjes in de wandrek van het Stedelijk werden geplaatst was vooraf de inschrijving en beoordeling wat plaats vond in de Gouden zaal.